Ζωσιμαδών 40, Πειραιάς

Aluminco

Η ασφάλεια της κατοικίας σας και η Προστασία σας από τις συνθήκες του εξωτερικού περιβάλλοντος και από εξωτερικούς κινδύνους αποτελούν μια από τις πιο σημαντικές προτεραιότητες στην ALUMINCO.

Με συμμάχους το Αλουμίνιο, υλικό που έχει κατοχυρωθεί ως το ιδανικό υλικό κατασκευής κουφωμάτων, τον Ποιοτικό Σχεδιασμό και την Κορυφαία Πιστοποίηση για την αντιδιαρρηκτική προστασία (Επίπεδο 4), η ALUMINCO σας προσφέρει συστήματα αλουμινίου, που αφήνουν έξω από το σπίτι σας κάθε κίνδυνο.

Το αλουμίνιο είναι ανθεκτικό στις αλλαγές κλίματος και θερμοκρασίας και είναι πιο ανθεκτικό στις παραμορφώσεις, ενώ δεν απαιτεί ενίσχυση όπως άλλα υλικά. Ταυτόχρονα, τα λεπτότερα και κομψότερα πλαίσια αλουμινίου δίνουν μεγαλύτερες επιφάνειες γυαλιού, χωρίς να μειώνεται η αντοχή και η ακαμψία τους, καθώς κατασκευάζονται με τη χρήση διελασμένων προφίλ.

Η ALUMINCO, η οποία είναι πιστοποιημένη από την QUALICOAT (Ευρωπαϊκός φορέας ελέγχου και απονομής πιστοποιητικών ποιότητας σε ανοδιωμένα προϊόντα και αντίστοιχα σε πούδρες και προϊόντα ηλεκτροστατικής βαφής), σχεδιάζει και κατασκευάζει προϊόντα, που διασφαλίζουν τη Μέγιστη Ασφάλεια της κατοικίας σας.

Αντιδιαρρηκτική προστασία Επιπέδου 4


Οι μπαλκονόπορτες ή τα λεγόμενα πορτοπαράθυρα και τα παράθυρα είναι από τα πιο αδύναμα σημεία στο σπίτι σας. Εάν επιλέξετε κουφώματα με υψηλή αντιδιαρρηκτική προστασία, τοποθετείτε χρονοβόρα εμπόδια στον υποψήφιο εισβολέα, που λειτουργεί κάτω απ’ την πίεση του χρόνου, και η πιθανότητα εισβολής σχεδόν μηδενίζεται.

Τα θερμομονωτικά συστήματα κουφωμάτων της ALUMINCO έχουν πιστοποιηθεί από την ift Rosenheim για αντιδιαρρηκτική προστασία ΕΝ 356, κλάσης Ρ4Α.

Ενδιαφέρομαι