Μαρίας Χατζηκυριακού 89, Πειραιάς
2102205619
info@doorsystems.gr

Σαντορίνη: Νέα στοιχεία για το θρίλερ με τον θάνατο του ξενοδόχου – Οι τρεις «σκιές» που προβληματίζουν τις αρχές

Σαντορίνη: Νέα στοιχεία για το θρίλερ με τον θάνατο του ξενοδόχου – Οι τρεις «σκιές» που προβληματίζουν τις αρχές

Σαντορίνη: Νέα στοιχεία για το θρίλερ με τον θάνατο του ξενοδόχου – Οι τρεις «σκιές» που προβληματίζουν τις αρχές

Όπως αναφέρει στο newsit.gr κάτοικος της περιοχής, μέχρι αυτή την ώρα, στο μικροσκόπιο των αρχών έχουν μπει τρία άτομα, τα οποία φαίνονται στο βιντεοσκοπημένο υλικό να κινούνται προς την πλευρά της καλντέρας και πολύ κοντά στο σημείο, όπου βρίσκεται το ξενοδοχείο του άτυχου 69χρονου που δεν διέθετε κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης.

«Μαθαίνουμε πως κάτι έχουν εντοπίσει οι αρχές και πως είναι κοντά στο να αποκαλύψουν τι έχει συμβεί. Έχουν πάρει υλικό από όλες τις κάμερες κοντά στο ξενοδοχείο. Λένε πως τρια άτομα βρέθηκαν να κινούνται στο ήσυχο στενό της αφαλάτωσης, όπως το λέμε εμείς, που είναι πολύ κοντά στο ξενοδοχείο. Οι έρευνες συνεχίζονται γιατί πρώτη φορά συνέβη κάτι τέτοιο στην Σαντορίνη, ενώ οι αστυνομικοί παίρνουν συνεχώς καταθέσεις».

Ετοίμαζε καινούριο ξενοδοχείο

Ένα από τα στοιχεία που ερευνούν οι αρχές έχει να κάνει και με το καινούργιο ξενοδοχείο που ετοίμαζε στην Οία ο 69χρονος Νίκος Χάλαρης, για το οποίο ήταν ιδιαίτερα χαρούμενος και περίμενε να τελειώσει πως και πως.

«Παρά την ηλικία του ήταν ενεργητικός άνθρωπος αγαπούσε τις επενδύσεις. Ετοίμαζε μάλιστα ένα καινούργιο ξενοδοχείο μεγαλύτερο από αυτό που είχε. Στην άλλη πλευρά της Οίας όχι στην καλντέρα, αλλά πάνω σ΄ ένα ύψωμα μπαίνοντας στον παραδοσιακό οικισμό. Το είχε προχωρήσει ήταν ήδη στα τούβλα. Ήταν χαρούμενος γι αυτό».

Σύμφωνα με τον κάτοικο της Οίας ο Νίκος Χάλαρης ήταν ένας ευχάριστος και καλοσυνάτος άνθρωπος με όρεξη για ζωή και bussines που σε καμία περίπτωση δεν του άξιζε ένα τόσο τραγικό τέλος.

«Είμαστε σοκαρισμένοι, πιστεύουμε ότι κάτι θα βρεθεί και σύντομα. Δεν ήταν παντρεμένος, είχε αδέλφια και ζούσε μόνιμα στο ξενοδοχείο του. Ήταν πολύ ευχάριστος και χαρούμενος άνθρωπος. Μας φάνηκε πολύ περίεργο, όλο αυτό που έχει συμβεί. Το μόνο κακό τελικά που έκανε ήταν πως αν και ήταν ηλεκτρολόγος δεν είχε τοποθετήσει στο ξενοδοχείο του κάμερες».

Σύμφωνα με τον ιατροδικαστή που εξέτασε την απανθρακωμένη σορό του 69χρονου άνδρα στη Νάξο μπορεί να μην έχουν βρεθεί ακόμα κάποια στοιχεία εγκλήματος, ωστόσο αυτό δεν αποκλείεται, γι’ αυτό και όλες οι έρευνες που πραγματοποιούνται στηρίζονται σ αυτό το δεδομένο. Για τον λόγο αυτό και οι κηλίδες αίματος που βρέθηκαν κοντά στον 69χρονο έχουν σταλθεί στα εξειδικευμένα εργαστήρια για έλεγχο DNA. Στις έρευνες συμμετέχει εξειδικευμένο κλιμάκιο της αστυνομίας.

Το χρονικό

Ο άτυχος άνδρας βρέθηκε απανθρακωμένος μέσα στο ξενοδοχείο του από πυροσβέστες, που κλήθηκαν στο σημείο να σβήσουν την φωτιά. Οι πυροσβέστες που έφτασαν στο “Nikos Vilas” στην Οία της Σαντορίνης ήλθαν αντιμέτωποι πρώτοι με το φρικιαστικό θέαμα. Το φλεγόμενο πτώμα του Νικόλαου Χάλαρη. Σύμφωνα με πληροφορίες, η φωτιά εντοπίστηκε μόνο στο κορμί του άτυχου ξενοδόχου και δεν είχε επεκταθεί στον υπόλοιπο χώρο που βρέθηκε απανθρακωμένος ο 60χρονος κοντά στην ρεσεψιόν.

Παράλληλα κοντά στο πτώμα εντοπίστηκαν κηλίδες αίματος, ένα στοιχείο που αμέσως έκανε τους πυροσβέστες να ειδοποιήσουν του αστυνομικούς του Τμήματος Σαντορίνης.

To άρθρο Σαντορίνη: Νέα στοιχεία για το θρίλερ με τον θάνατο του ξενοδόχου – Οι τρεις «σκιές» που προβληματίζουν τις αρχές δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *