Μαρίας Χατζηκυριακού 89, Πειραιάς
2102205619
info@doorsystems.gr

Νέα Σμύρνη: «Δεν ξέρω τι θα γινόταν αν δεν είχα τα κλειδιά στο χέρι»

Νέα Σμύρνη: «Δεν ξέρω τι θα γινόταν αν δεν είχα τα κλειδιά στο χέρι»

Νέα Σμύρνη: «Δεν ξέρω τι θα γινόταν αν δεν είχα τα κλειδιά στο χέρι»

Η νεαρή κοπέλα περιέγραψε στο LiveNews, τις στιγμές τρόμου και τα δευτερόλεπτα αγωνίας που έζησε τη νύχτα, που ο νεαρός την ακολούθησε για 300 μέτρα, μέχρι την πόρτα του σπιτιού της…

«Δεν μιλήσαμε καθόλου, δεν ανταλλάξαμε καμία λέξη, απλά ήταν από πίσω μου όλη την ώρα και εγώ απλά μπήκα μέσα στην πολυκατοικία μου γρήγορα, πάλι καλά που είχα τα κλειδιά στο χέρι δηλαδή, αλλιώς δεν ξέρω τι θα γινόταν…»…

39 λεπτά μετά τα μεσάνυχτα η κοπέλα έφτασε στην είσοδο της πολυκατοικίας. Έριξε λοξές ματιές προς τα πίσω και με τα κλειδιά στο χέρι χτύπησε το κουδούνι του σπιτιού της. Πολύ γρήγορα μπήκε στα ενδότερα και λίγα δευτερόλεπτα μετά εμφανίστηκε ο νεαρός, που όπως λέει η κοπέλα, είχε γίνει αναπάντεχα σκιά της…

Ο νεαρός φαίνεται σε βίντεο να κολλάει το πρόσωπό του στην είσοδο και όταν διαπιστώνει πως η κοπέλα έχει ανέβει στο διαμέρισμά της, να αποχωρεί. 

«Τον είδα μετά από τις κάμερες της πολυκατοικίας ότι είχε βγάλει έξω το μόριό του ας πούμε… Και τότε έπαθα ένα σοκ, γιατί δεν το είχα δει εκείνη την ώρα. Εκείνη την ώρα δεν το είδα, όχι, ήτανε πιο μακριά μου και είχε σκοτάδι, οπότε δεν το είδα» λέει.

Ο νεαρός άρχισε να την ακολουθεί από τη στάση του τραμ, περίπου 300 μέτρα από το σπίτι της. Κάθε δευτερόλεπτο εκείνες τις στιγμές, περνούσε αργά και βασανιστικά για την ίδια…

«Αρχικά γύρισα να χαιρετήσω μία φίλη μου που έφευγε και είδα έναν άνθρωπο από πίσω μου να με ακολουθεί ας πούμε και εκεί σκέφτηκα ότι κάτι δεν πάει καλά, γιατί ήταν αργά το βράδυ και ήμασταν μόνες μας στον δρόμο οπότε φοβήθηκα σαν γυναίκα».

Ο νεαρός φορούσε μάσκα και η κοπέλα όπως είπε στους αστυνομικούς δεν κατάφερε να τον αναγνωρίσει. Μίλησε για τον σωματότυπο και τις μάρκες των ρούχων που φορούσε και έδωσε το βίντεο ντοκουμέντο.

«Το μόνο που φαίνεται είναι τα μάτια του γιατί φοράει μάσκα. Δεν μπορώ να διακρίνω κάτι άλλο και τα παπούτσια του τα οποία είναι μάρκας γνωστής».

Στην ανάρτησή της στο διαδίκτυο, αναφέρει πως τα πράγματα για εκείνη ίσως ήταν πολύ χειρότερα αν δεν είχε κλείσει καλά την πόρτα της εισόδου, μπαίνοντας στην πολυκατοικία. Σε μια προσπάθεια να βρεθούν περισσότερα στοιχεία έγκαιρα, η κοπέλα ανέβασε το επίμαχο βίντεο στο Facebook. Οι εικόνες προκάλεσαν αναστάτωση στη Νέα Σμύρνη και όχι μόνο…

«Έχω ακούσει ότι τον έχουνε δει στο Αιγάλεω ας πούμε, λένε ότι λογικά είναι αυτός, δεν είναι 100% έτσι; Και τον έχουνε δει και σε πλατεία».

Το πρωί έφτασε στην πολυκατοικία η σήμανση που πήρε δαχτυλικά αποτυπώματα από την πόρτα που έπιασε ο νεαρός. 

 

Θυμίζουμε ότι ο νεαρός που φαίνεται στο βίντεο αναγνωρίστηκε και κρατείται στο αστυνομικό τμήμα της Νέας Σμύρνης. Κλιμάκιο της ασφάλειας θα τον μεταφέρει στην ΓΑΔΑ. Θα σχηματιστεί σε βάρος του δικογραφία. Η νεαρή κοπέλα τον αναγνώρισε και τον υπέδειξε στην αστυνομία.

Σύμφωνα με πληροφορίες του MEGA, στο αστυνομικό τμήμα της Ν. Σμύρνης έχει κληθεί και μια δεύτερη κοπέλα να αναγνωρίσει τον συγκεκριμένο νεαρό, που έχει κάνει παρόμοια καταγγελία.

To άρθρο Νέα Σμύρνη: «Δεν ξέρω τι θα γινόταν αν δεν είχα τα κλειδιά στο χέρι» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *